Toggle navigation

Pepe Jeansi võidukäik jätkub!

26 September 2011

Nüüdsest on ka Viru keskuse Pepe Jeans`i esinduskauplus osa Denim Dreami suurest ja aina laienevast perekonnast! Kõik praktilist ja lahedat moodi armastavad inimesed kindlasti teavad, mida Pepe Jeans endast kujutab, kuid pisike mäluvärskendus ei tee liiga.

Bränd kasvas välja Londonis Portobello turu väikesest müügiputkast 70ndate alguses. Seal müüdi nii hästi, et järgnesid mitu uut müügikohta samal turul ning edasi juba poed Londoni kesklinnas. Ning huvitav fakt on ka see, et Kate Moss tegi oma elu esimese brändikampaania pildistamise just Pepe Jeansile!

Seda ehedat britilikku boheemlasvaibi on nad suutnudelus hoida iga uues kollektsiooniga. Nii ka sel sügisel - Pepe Jeansi poest võib leida 70ndatest inspireeritud  kleite, hipilikke pluuse, kudumeid, kotte ja otseloomulikult suure teksavaliku.

Autor: Karolin Kuusik