Toggle navigation

Võta kätte, pane jalga!

03 Oktoober 2011

   Enne, kui tõttad uut käekotti või kingi-saapaid ostma tasub teada, mis aksessuaarimoes toimub. Kasvõi selleks, et uus ost juba järgmisel hooajal päris out ei oleks.
90nendatel olid kõigi jalanõude ninad teravad ja selleks hooajaks pakuti üle pika aja välja nõelterava ninaga kingi ja saapaid. Sellele täiesti vastanduv trend on ümara nina ja paksema toeka kontsaga armsad 60nendate stiilis jalanõud. Saabastest on moodsaimad väikese fetish vaibiga (nööritud, pannaldega) poolsaapad, kõrge säärega madalad ja praktilised eksemplarid (a la Tommy Hilfiger) ning üle põlve liibuvad ja seksikad saapad.
Kotimoes on asjad vastupidiselt loodusseadustele – suuremad on taandunud ja väiksemad võtavad võimust. Absoluutselt kõige trendikamad kotid on kindla kujuga, väiksemat sorti ja retroliku (loe vanaemaliku) väljanägemisega.

Muide – Viru keskuse Denim Dreami saabusid just müügile Elite käekotid ning Ülemiste keskuse Guessi ACC-sse uued jalanõud. Minge vaadake üle!

Piltidel: sügistalvistelt moelavadelt Miu Miu, Prada jt.

 

Autor: Karolin Kuusik