Toggle navigation

Võlts on parem kui päris

17 November 2011

   On nii palju olukordi, kus feik on päris asjast kordades kehvem ja vahest selle kõrval lausa naeruväärne. Kuid mis puudutab karusnahamoodi, siis kunstkarusnahk, ehk „feikkarv“ on super valik! Ja pole põhjust  häbeneda, et tegemist ei ole pärisnahaga – moes on seda justnimelt rõhutada. Hooaja kunstkarvad on silmapasitvalt ebaloomuliku (loe edeva) välimusega ja ütlevad juba kaugelt ära – loomakaitsjatega mul sekeldusi ei tule! Kunstkarv sobib kõikjale – kasukana selga, sallina kaela ja isegi muhvina kätte. Juhuks kui kinnastel on komme ära kaduda.

Guessi selle sügis-talve kollektsiooni karusnahast keep ja muhv
Ma tahangi kanda kunstkarva, ütleb Guessi tüdruk.
Alexa Chung Pepe Jeansi sügis-talve reklaamikampaanias. . . ja kunstkarusnahas.

Autor: Karolin Kuusik