Toggle navigation

Vööde rakendamine

23 November 2011

Selleks, et oma kostüüm hetkega naiselikuks muuta, on vaja vaid peenikest vööd, mis ümber keskkoha tõmmata. See toimib nii parka, kampsuni kui ka lohvaka kleidi puhul. Vanaemade- aegsete reeglite kohaselt peaks küll vöö olema toon-toonis koti ja kingadega. See tagab küll veatu väljanägemise, kuid oleks aeg seda reeglit murda ja kanda vööd, mis oleks kogu outfit´ist hoopis teist tooni. Nii saab kiirelt pilgud oma kaunile pihale. Eriti vürtsikas on vöö sametkleidil või teksadel.

Kes aga soovivad toon-toonis vööd kandes eriti särtsakad olla, on kohustatud kasutama rakmeid meenutat vööd või korsetti. Korseti kaunist otstarvet täidab ka lai vöö, keda ei saa siinkohal unustada.

Koostisosadeks on palju erinevaid variante, aga retsept on lihtne- rakendage vööd!

Pildil: Fleet Ilya, Allsaints, Tom Taylor, Isabel Marant, Lanvin, Sonia Rykiel, Burberry Prorsum.

Autor: Marta Konovalova