Toggle navigation

Hooletu-pidulik harmoonia

27 Detsember 2011

Litritega pikk seelik

Teksapluus

Pruun nahkvöö

Vahel tõesti ei tea, kas eesootav üritus on ülipidulik või supercasual. Riietuses esimesse äärmusesse kaldudes on oht mõjuda jänkukostüümis peole saabunud Bridget Jones´ina ja teise kasuks otsustades võib tulemus olla jälle liiga argine.

Leidsin oma arvuti arhiividest pildi, kus valitseb ideaalne harmoonia. Olukordadeks, kus kutsel ei ole dresscode kirjas, ei ole minu arvates paremat lahendust veel leitud. Ja see töötab ka siis kui ühel õhtul on kavas mitu koosviibimist või pidu.

Siinkohal on äärmiselt oluline doseerida asju õiges järjekorras ja õigetes kogustes. Ka soeng ei tohiks olla liiga sätitud, vaid pigem jätma veidi hooletu mulje. Samas, kui punased huuled rõhutavad, et on pidupäev.

Autor: Marta Konovalov