Toggle navigation

Meie seas on leopardid!

12 Detsember 2011

    Okei, Guess ja Dolce & Gabbana on seda alati teadnud, et leopardimustril on mingi eriline power – eriti kui seda enda seljas kanda. Sel hooajal ulatub aga leopardimustri hullus ühest kleidist ja kotis palju kaugemale. Suurte kiisude mustritega lipsusid ja aksessuaare kannavad isegi mehed. Siit ka kiire õpetus, et moekatastroofe ära hoida. Vali mustri juurde rahulikud toonid (must, hall, pruun või teksa) ja naiste puhul seksikas meik ja soeng. Ja kui kahekesi välja lähete, siis leppige omavahel kokku, kumb täna õhtul leopard on, muidu on tugev üledoosi oht. See muster ei ole kunagi juhuslik, nii et pane see enda kasuks sajaga tööle.

Punasel vaibal hiilivad leopardid

Guessi klassika


Suurte kiskjate lipsud

Autor: Karolin Kuusik