Toggle navigation

Never say never

27 Detsember 2011

Kui mõtlete, mis oleks üks asi, mida sooviksite kindlasti lähiajal osta ja kanda, siis võite kindlad olla, et nii mõtlevad tuhanded naised. Siis võib kindel olla, et varsti on see poodides ja kõik saavad seda endale osta. Nii on positsioon trendijälgijana kindlustatud.

Kui aga soovite olla trendilooja, siis tasub mõelda, mis asi on see, mida te iialgi selga ei paneks. Ja siis mõelda välja, kuidas see asi ülistiilselt välja kanda.

Kunagi mõtlesin, et ei kanna iialgi kalifeepükse. Nüüd on need aastaid mu lemmikud olnud. Nabapluusist unistasin viimati siis, kui Spice Girls veel populaarne oli. Nüüd kavatsen endale jälle ühe soetada, aga kanda hoopis teisiti- kõrge värvliga laiade pükstega nii, et naba ei paistagi. Aga ilmselt ei ole ma ainuke naine, kellel on kevadeks selline plaan.

Nahkpükste kandmist pean veel päris kõvaks pähkliks, kuigi dame Vivienne Westwood on juba andnud vihje, kuidas seda teha.

Autor: Marta Konovalov