Toggle navigation

Tähtis tööpäev

06 Jaanuar 2012

Mida kanda esimesel tööpäeval? Või mõnel olulisel esitlusel? Kas tõmmata tähelepanu oma riietusega või siis vastupidi vältida olukorda kus välimus varjutab tehtud töö või saavutused. Moeshowde lõpus tuleks pilk heita ka sellelele, mida kannab inimene, kes on just lõpetanud üliolulise projekti- disainer.

Enamasti on disainerid mustas ja tagasihoidlikud. Kui just pöörasus ei ole osa nende kaubamärgist nagu Betsey Johnsoni puhul. Karl Lagerfeld´i look on kõigile hetkega äratuntav ja jäänud muutumatuks aastakümneid.

Osad kannavad vaid enda loomingut, uskudes et see on parim. J Crew peadisainer Jenna Lyons on jälle öelnud, et armastab riideid liiga palju, et piirduda ainult oma loomingu kandmisega.

Kui mõni moekunstnik näeb välja, nagu oleks ta ise viimasel hetkel midagi suvalist selga tõmmanud, siis tegelikult on ka see peensusteni kavandatud show osa.

Autor: Marta Konovalov