Toggle navigation

Meie veetlev leedi

20 Märts 2012

Võrratu filminäitleja Audrey Hepburn oli paljude moekunstnike muusa ning moeikoon, olles jäänud selleks tänaseni. Talle on pühendatud filme, raamatuid ja moekollektsioone, kirjastuselt Tachen ilmus aga kaunis fotoalbum “Audrey Hepburn”, mille piltide autoriks Hollywoodi fotograaf Bob Willoughby. Willoughby ja Hepburn tutvusid 1953. aastal ning piltnik meenutab seda järgmiselt: “Ta surus mu kätt nagu…nagu printsess, pimestades mind oma võluva naeratusega, mille jumal kinkis talle surelike meeste südamete sulatamiseks…”

Esimesest fotosessioonist sai alguse eluaegne sõprus, tänu millele on raamatus palju ajaloolisi ja haruldaai kaadreid nii Hepburnist erinevate filmide – muuhulgas ka “Minu veetleva leedi”  - võtetetelt kui ka näitlejannast kaunites kleitides-kostüümides, näidates tema ikoonilise ilu ja eleganti erinevaid tahke.

Autor: Kristi Pärn-Valdoja

Foto: raamatust