Toggle navigation

Mehed sukkades

30 Aprill 2012

Oh ei, kahjuks me ei räägi 16. Sajandi moetrendidest vaid kõige uuemast meestele suunatud riietusesemest, mis kulutulena üle maailma levib. Sukkpükste nimi on Mantyhose ja neid hakkasid kõigepealt kandma Euroopa mehed ning nüüd on ka USA kutid järele jõudmas. Meeste sukkpükse kantakse eelkõige pikkade püskte all, näiteks keha trimmimiseks, kuid ka näiteks sooja hoidmiseks. Kuis Euroopas on nähtud tänavatel juba  ka lühikeste pükstega ja mustriliste sukapükstega mehi.  Näiteks Emilio Cavallini moemaja kõigist sukapükstest müüakse 2-3 protsenti meestele. Mis eristab naiste ja meeste sukapükse? Otseloomulikult suurus ja maskuliinsemad mustrid. Maailm on pidevas muutumises, eks.

Kaader Madonna videos „Girl Gone Wild“.

Sukapüksid Emilio Cavallini valikust.

Autor: Karolin Kuusik