Toggle navigation

Neile, kellele roosamanna ei istu

25 Aprill 2012

Kõik suuremad ja tähtsamad trendiraportid on juba detsembrist saati kuulutanud, et pastellid ja „magusad“ jäätisetoonid on see kevad kõige kõigem moesuund. Helged värvid on talvise pimeduse järel muidugi ütlemata toredad ja sobivad kokku üha rohkem päikest ja heledust täis päevadega. Kuid nagu on pidžaamakostüümi, dressipükste ja kontsakingadega – nii ei sobi ka see vahukommikarva värvide palett igaühele.

Neil, kes on otsustanud oma tumedamate stiilieelistuste juurde jääda, ei ole õnneks vaja muretseda. Alati moes olevast mustast ei ole mööda vaadanud ka DenimDream ning varunud oma poodidesse julgeid aksessuaare, millega täiendada oma riietust nii tavalistel päevadel kui neil ees ootavatel suvepidudel, mil ainuõigeks valikuks on näiteks must-punane lateksking!


Autor: Aljona Sokolovskaja