Toggle navigation

Kuulsuse lõhn

02 Juuli 2012

   Me elame maailmas, kus kuulsustel on suur võim. 20 aastat tagasi poleks keegi arvanud, et Justin Bieberi sarnase kuti lõhn võib lükata müükide esikohalt Chanel number viie – kõigi aegade kultuslõhna. Kuid iga eduka kuulsuste poolt välja lastud lõhna kohta on mitu ebaõnnestumist. Lõhnaäris räägitakse, et staari lõhn on edukas siis, kui ta ise seda aktiivselt promob ja kui sellega käib kaasas mingi isiklik lugu. Näiteks Madonna just Eestiski müügile jõudnud lõhn Truth or Dare meenutab lauljannale tema ema. See on khmkhmm. . .  äri seisukohast „hea lugu“. Kes siis veel sel aastal meid lõhnaga püüavad ära meelitada? Eva Longoria Evamour, Jessica Simpson Vintage Bloom, Kim Kardashian True Reflection, Kylie Minogue Music Box, Selena Gomez Selena Gomez, Kate Moss Lilabelle Truly Adorable ja Justin Bieberi uus lõhn Girlfriend on vaid väike osa kuulsuste lõhnadest, mis selle aasta jooksul poodidesse jõuavad. Keskmiselt pidi korraga turul olema 100-200 staaride lõhna, huhh, suur ja raske valik, või mis. Kui silme eest hakkab kirjuks kiskuma, siis tasub proovida ajatestile vastu seisnud klassikat – tänagi populaarne Elizabeth Taylori White Diamonds nägi ilmavalgust 20 aastat tagasi.

 Autor: Karolin Kuusik