Toggle navigation

Have You seen Pepe?

25 Oktoober 2012

Have You Seen Pepe?

„Have You Seen Pepe?” on jalutuskäik mu lemmiklinna, Londoni tänavatel. Tegu on kollaaziga moodsast ja vintage´st. Kuid vintage kandmise mõte ongi seda täha nii, et samas modernne välja näha. Kollektsioon on loodud neile, kes armastavad Thamesi kallaste rahvamasse. Kuid sobib suurpäraselt ka tüüpidele, kellele meeldib vaiksematel kõrvaltänavatel uidata.

Kuna moemetropoli tüdrukud ei karda külma, lähevad nad ka talvel peole kandes koos sokkidega poolsaapaid või kingi. Muidugi jumaldavad nad ka veidi kukeka pikkusega pükse, kergeid lühikesi kleite ja mõnusaid kampsuneid. Stiilset t-särki sobib kanda nii päeval kui õhtul.

Minu lemmikuks on Andy Warholi tomatisupi pildiga meremehetriibuline kampsun ja pikad, kootud sõrmikud.

Seda, kuidas Londoni tänavatel Pepet otsitakse, saab vaadata siit:

 

NB! Denim Dreami kauplustes on Pepe Jeansi kuu ning oktoobri kuu lõpuni on valik Pepe jeansi tooteid -50%! Tulge šoppama:) 

Autor: Marta Konovalov