Toggle navigation

P nagu Popkunst

29 Oktoober 2012

Popkunst tekkis 50-ndate keskel Suurbritannias ja levis 1950-ndate lõpus kiirelt USA-s. Esitades väljakutse traditsioonilistele kaunitele kunstidele, hakati kasutama selliseid popkultuuri elemente, nagu reklaam, plakatid ja koomiksid. Väljedati eelkõige suhtumist ja tihtipeale ka irooniat. Üheks tuntuimaks popkunstnikuks on Andy Warhol. Pärast edukat karjääri kommertsillustraatorina sai temast vastuoluline ja hinnatud kunstnik ning seltskonnategelane.

Mood ja kunst liiguvad tihtipeale samas suunas. Popkunsti saab seljas kanda tänu Pepe Jeans´ile, kes on Warholi tuntud teosed rõivastele paigutanud.

Autor: Marta Konovalov

Oktoober on Denim Dreami kauplustes Pepe Jeansi kuu, valik moekaupa Pepe Jeansi kollektsioonist -50%. Kohtumiseni!

Võida tooteid Pepe Jeansi kollektsioonist