Toggle navigation

UUS sügis-talvine Dream moeajakiri!

05 Oktoober 2012

Käes on sügis, ilusamaid aastaaegu: maaliline vaatepilt, värvide küllus ning lehtede keerisvalss võluvad meid kõiki. Ent tihtipeale ihkame just sügisel võtta ette seiklusi, et avastada ja nautida maailma eri piirk...
ondi.
Sel sügisel viib Dream teid reisile ümber moemaailma. Võtame ette lennuseikluse Itaalia väikeses maapiirkonnas, kruiisime vespaga, seilame jahiga Ameerika vetes ning avastame Los Angelese avaraid maastikke. Sealjuures moodi unustamata.
Tutvume lähemalt kogu maailmas armastatud Pepe Jeansi loomingu ning Nitin Shah ja tema vendade edulooga. Jagame näpunäiteid, kuidas oskuslikult kombineerida oma garderoobi, et tuua esile oma kõige paremad trumbid ning teeme ülevaate värskeimatest moetrendidest.

Ajakiri Dream on saadaval kõikides Denim Dreami, Guessi, Tommy Hilfigeri, Pepe jeansi, Dieseli ja Mustangi esinduskauplustes!
Dream otsepostitatakse kõikidele püsiklientidele.

Moodsat sügist!
Kaidi Laev