Toggle navigation

UUS kevad-suvine Dream!

01 Aprill 2013

Lilled me ümber on ilusaim looduse looming. Õied aitavad väljendada tundeid ning toovad me ellu rohkelt rõõmu, õnne ja värve. Sel kevadel ei ole lilli näha üksnes looduses, vaid nad on vallutanud ka moemaailma. Lillemustreid kohtame nii Guessi, Tommy Hilfigeri, Fornarina, Desiguali kui ka paljude teiste brändide kollektsioonides.

Selles Dreamis saamegi lähemalt tuttavaks värviküllase ja lillelise kevadmoega. Tutvume võrratute moeikoonidega, nagu Coco Chanel, Grace Kelly, Ingrid Bergman ja paljude teistega, kes on jätnud jälje moeajalukku ning kes inspireerivad meid ikka ja jälle. Kuulame, mida arvavad tuntud Eesti meesmuusikud moest ning esitleme kuulsaid kaunitare kirglikel stiletodel.

Värviküllast kevadet!

Kaidi Laev, Denim Dreami kaupluste turundusjuht