Toggle navigation

Koit Toome - iseenda stilist

24 Jaanuar 2014

Moeajakiri Dream intervjueeris armastatud lauljat ja muusikalitähte Koit Toomet.

Koit, kui oluline Sinu jaoks on, millise brändi rõivaid või jalanõusid kannad?

Brändiga on see lugu, et sa juba tead, mida on oodata ja mida saad. Ma naljalt uisapäisa mööda linna poode ei käi. Kui mul on midagi konkreetset vaja, siis enam-vähem tean, millisesse poodi võiks minna, et seda saada. Minu jaoks ei ole bränd iial selles mõttes oluline olnud, et kusagil oleks suurelt nimi peal. Lihtsalt on kujunenud nii, et kui mõni rõivaese on väga meeldinud ja pärast olen vaadanud, millega tegemist, siis olen paratamatult avastanud,et tegemist on sama brändi asjadega.

Millist märki su lemmikrõivad on?

Viimased kümme aastat on minu lemmikbränd Diesel. See eelistus on täiesti juhuslikult aastate jooksul välja kujunenud. Ma olen ise väga palju Dieseli riideid ostnud ja hiljem neid ka reklaamima sattunud. Mul on hulganisti olnud ka Pepe Jeansi rõivaid ning viimasel ajal on mulle Tommy Hilfiger väga meeldima hakanud.

Ilma millise rõivaesemeta sa oma garderoobi ette ei kujutaks?

Ilmselt minu firmamärk on valged tossud. Aga ülejäänud asjad on mul dressipükstest kuni ülikondadeni välja, kõik muu sinna vahele. Nüüd on olemas ka uued, väga mugavad ja pehmed teksad, mis on nagu midagi teksapükste ja dressipükste vahepealset – selliseid lahedaid asju leidub. Selga pannes miksin asju hästi palju omavahel, kombineerin erinevate kampsunite, tagide, pintsakute ja tossudega.

Dieseli esinduskauplus asub Viru Keskuse teisel korrusel ning on saadaval ka kõikides suuremates Denim Dreami kauplustes

Loe intervjuud Koit Toomega edasi meie moeajakirjast Dream:

http://issuu.com/kaidilaev/docs/dream_2013_02_est