Toggle navigation

Pepe Jeans London ja Rock`n` Roll

28 Aprill 2014

Pepe Jeansi lõid Nitin Shah ja tema vennad Arun ja Milan 1973. aastal Londonis, kui kolm venda hakkasid teksaseid müüma väikse leti taga Portobello turul. 1975. aastaks kasvas müügikohtade arv neljani ning esimene butiik, mis kandis nime San Tropez, avati King’s Roadil.
 
Pepe Jeans laienes Ühendkuningriigis väga kiiresti. Brändi edu seisnes selles, et suudeti areneda konkurentidest kiiremini, äratades tähelepanu hea disaini, kvaliteetse kanga ja erinevate viimistlusviisidega. 1979. aastal tekkis vajadus firma peakontori järele Londonis, kiiresti arenenud firma hõlmas koguni 25 000 m².
 
1980ndatel sai Pepe Jeansist suuremaid teksabrände Ühendkuningriigis, sihiks seati laienemine Põhja-Ameerika moeturule. Plaan viidi täide 1984. aastal, kui avati ka showroom Los Angeleses.
1985.aastal asus Pepe Jeans Euroopat vallutama, avades kauplusi Hollandis, Prantsusmaal, Itaalias, Saksamaal, Hispaanias ja Šveitsis. 1996. aastal kolis Pepe Jeans Londoni peakontor Amsterdami multikultuursesse atmosfääri. Loomulikult säilitati tugev briti disaineritiim, kuid praegu juhitakse firmat Amsterdamist. Lisaks on Londonis meesterõivaste peakontor, Madridis naiste- ja lasterõivaste ning reklaamikontor.
 
Pepe Jeans London on kiiremini kasvavaid teksa- javabaajarõivaste brände kogu maailmas, nii hulgi- kui ka jaemüügi osas. Pepe Jeans on esindatud juba 60 riigis, neil on 6800 müügikohta üle maailma, millest 310 on Pepe Jeansi enda poed.