Toggle navigation

Elustiilibränd - Calvin Klein Jeans

14 August 2014

Alates selle brändi algusaastast 1978 on Calvin Klein Jeans suutnud luua endale imago - hästi sobivad teksad ning võimsad reklaamikampaaniad. Võib lausa öelda, et Kate Moss võlgneb oma karjääri Calvin Kleinile, sest 90datel aitasid just CK provokatiivsed reklaamid Mossi karjäärile tuult tiibadesse puhuda. 1942. aastal Bronxis New Yorgis sündinud Calvin Richard Klein päris huvi moe ja õmblemise vastu oma vanaemalt. Koos lapsepõlvesõbraga asutati aga bränd, mis lööb laineid ka kümneid aastaid hiljem

Moekaubamärgina on Calvin Klein ajatu, puhas, kvaliteetne ja stiilselt minimalistlik teksa- ja elustiilibränd. 

 

Calvin Klein sviiter Sapphire

Calvin Klein teksapüksid Mid Rise

Calvin Klein käekott Core Logo Duffle

Calvin Klein T-särk Tarek

Calvin Klein teksapüksid Slim Straight