Toggle navigation

Sügis uutes teksades

29 August 2014

 „I wish I had invented blue jeans. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity – all I hope for in my clothes.“ - Yves Saint Laurent

Ja kuidas saakski paremini kokku võtta teksapükste võidukäiku moemaailmas? Teksad on tulnud, et jääda. Alates 19. sajandist on teksad ehk kõige ehedamalt sümboliseerinud casual riietusstiili, kuuludes pea iga trenditeadliku inimese garderoobi. Peale bootcut lõiget on skinny mood valitsevalt troonil olnud nii naiste kui ka meeste teksade seas. Kuid siiski, olles aastaid väga populaarsed olnud, on tulnud neile konkurent – boyfriend. Nii on ka tänavu sügis-talve kollektsioonides näha palju tuttava lõikega skinny teksade kõrval üha enam sirgema ja vaba lõikega boyfriend  stiilinäiteid.

Sel hooajal on näha klassikalisi ja trendikamaid lõikeid erinevates värvitoonides. Nii pakub Pierre Cardin sirge joonega mudeleid turvalisust ja kindla peale minekut hindavale klientuurile. Euroopa vanim denimibränd Lee Cooper näitab seevastu innovatsiooni ja mugavust.

Tommy Hilfiger’i märksõna sel hooajal on traditsioonilise matka- ja õuetegevuste segamine urbanistliku linnaelu stiiliga. Elegantselt modernseid ja minimalismiga tuntud Calvin Klein lubab ka sel hooajal teksamudeleid nii casual väljaminekuks kui ka soliidsemaks ürituseks. Kindlasti soovitame silma peal hoida Pepe Jeans’i sügis-talvisel urbanistlikul kollektsioonil, mis tõotab tulla suur hitt. Mustang jätkab vintage ja kulutatud look-i kombineerimist erinevate materjalide ja detailidega. Julgemate elementidega paistavad silma Fornarina ja alati ühtset trendijärgimist eirav Diesel.

Tutvu meie sügis-talviste stiilinäidetega siin:

Pepe Jeans teksapüksid Venus

 

Calvin Klein teksapüksid

 

Tommy Hilfigeri teksapüksid Sophie Skinny

Tommy Hilfigeri teksapüksid Ryan