Toggle navigation

Guessi kantrilik sügis

02 September 2014

Kui kaheksakümnendatel oli teksastiil pigem vanamoeline, siis vennad Marcianod – Guessi asutajad – nägid selles hoopis võimalust ühendada euroopalik stiil Ameerika materjaliga. Nad muutsid oma innovaatiliste disainidega nägemust teksast, luues kollektsiooni, mis oli ühtaegu sensuaalne ja ajatu. Guessi esimene mudel oli kolme lukuga liibuvad kivipesuteksased nimega Marilyn Jean. Sellest läbimüüdud mudelist kujunes välja hitt-toode, mis märkis ära Guessi kaubamärgi sünnihetke.

Guess jätkab oma põhimõtete järgimist ka 21. sajandil ning tänavust sügiskollektsiooni inspireerib nostalgiliselt kõik ameerikalik. Selle toob eredalt esile taaskord fotograaf Ellen von Unwerthi pildiseeria, kelle kaamera on varasemalt Guessi reklaamkampaaniate jaoks jäädvustanud teiste seas ka Claudia Schifferi ja Kate Uptoni. Moes on kõrge pihaga lõiked ja westerni-hõnguline Guessile iseloomulik glamuur. Nii naiste kui ka meeste teksaseid läbivad skinny- ja sirgelõikelised mudelid.

Allpool mõned stiilinäited:

 

Guessi naiste teksapüksid

 

Guessi meeste teksapüksid