Toggle navigation

Uues kuues Pepe Jeansi kauplus ja sügiskollektsioon

11 September 2014

Meil on rõõm teatada, et 12. septembril tähistab Pepe Jeansi Viru Keskuse kauplus taasavamist! Piduliku sündmuse puhul teeme ka -20% allahindlust. 

Pepe Jeans London on üks suurimaid teksabrände maailmas ning seetõttu on ka tänavuses sügis-talvises kollektsioonis pandud rõhku teksadele. Pepe Jeans teksad nii meestele kui ka naistele on suurepärase istuvuse, disaini ja kvaliteediga, kus suur mudelite valik võimaldab leida sobivad püksid kõikidele teksapükste austajatele. Esindatud on erinevad alaliinid: elav ja äärmuslik Portobello, rokilik 73,  vintage stiilis Heritage, ökoloogiline True Blue ja Andy Warholi loomingust inspireeritud alaliin.

Tule tutvu toodetega uuenenud kaupluses ja e-poes!

 

Pepe Jeans naiste teksapüksid

Pepe Jeans meeste teksapüksid