Toggle navigation

Guess Nashville kollektsioon

03 Oktoober 2014

Selle sügise Guess Jeansi inspiratsioon on Ameerika linn nimega Nashville. Tegemist on ühe suurima muusika linnaga, kus rock 'n' roll kohtub kantriga ja pop seguneb jazz-muusikaga. Sealsed baarid ja vintage poed on oma vabameelse ja lõbusa meeleoluga inspireerinud Guessi sügis-talvist hooaega eelkõige väikestes elementides, mis loovad isikupära ja moodsa toote.

Nashville'i stiili annavad ilmekalt edasi kulutatud teksapüksid kivide või rebenenud augukudega. Guessi kleite ja seelikuid kaunistavad see hooaeg pitsdetailid ja värvidest on populaarseimad punane, sinine ja must. Külmal talveilmal annavad sooja pehmed kõrgekaelusega kudumkleidid ja kampsunid. Ülerõivastest on tõelised lemmikud kapuutsiga sulemantel ja tikanditega jope.

Meeste kollektsioonis on rõhuasetus kunstnahast tagidel, villastel mantlitel ja eri värvi sulejopedel. Kollektsioonist ei puudu ka soojad kudumid palmikute või triibumustriga. Teksadest on meestel endiselt suureks lemmikuks tume teksa, olgu see siis hall, must või sinine. Mehele, kes kannab midagi julgemat, on meil heledad kulutatud teksad, mille muudavad vingemaks augud põlvedel või sääreosas.

Tutvu stiilinäidetega allpool:

Pitsdetailidega kleit

Naiste jope

Meeste teksad