Toggle navigation

Desiguali erksavärvilised aksessuaarid

03 November 2014

Desiguali selle sügise aksessuaarid püüavad pilke hüpnootiliste disainide, mummude ja lillemustritega. Kirevate värvidega kotid ja sallid pakatavad eksootilisest energiast ja optimismist, mis on Desiguali põhiline signatuur.

Kottide puhul on jätkuvalt fookus mitmevärvilistel trükistel, lilledel ja loomulikult unikaalsel „Galaktika“ mustril, mis teeb Desiguali aksessuaarid kergesti äratuntavaks ja eristuvaks. Materjalidest domineerib tänavuses kollektsioonis varasemast rohkem nahk.

Sallide puhul garanteerib Desigual jätkuvalt kvaliteetseid ja siidpehmeid materjale ning loomulikult erksaid värve ja mustreid, mis teevad ühetooniliste komplektide juurde sobitatuna iga sügisese ilma kirkamaks.

Allpool valik stiilinäiteid:

Desiguali sall

Desiguali kott

Desiguali punane sall

Desiguali valge kott