Toggle navigation

Desiguali pilkupüüdvad jalanõud

14 November 2014

„Iga naine on kordumatu, iga naine on Desigual!“

Desiguali bränd sündis 1984. aastal Šveitsis Thomas Meyeri käe all, kelle esimene riideese oli teksadest kokku õmmeldud jakk. Kuna huvilisi omanäolise jaki vastu tekkis palju, loodigi rõivabränd, mis väljendab originaalsust ja kordumatust nagu ka esimese kollektsiooni loosung: „It’s not the same“. Disaineri soov oli silmatorkavate riietega anda edasi positiivseid emotsioone ning et iga riideese oleks kui kunstiteos – kordumatu, eriline ja omapäraste detailidega. Tänaseni on Desigual oma optimismist hõnguva käekirja poolest selgesti eristatav ning ainulaadne kaubamärk kogu moemaailmas.

Sel hooajal teeb Desigual jalanõude kollektsioonis koostööd Swarovskiga, kaunistades oma hüpnootilised mustrid pilkupüüdvate Swarovksi kristallidega. Kivikesed lisavad nahast saabastele sära ja väljapaistvust.

Tutvu stiilinäidetega allpool ning šoppa e-poes: www.denimdream.com

Desiguali saapad

Desiguali poolsaapad