Toggle navigation

Dieseli jõuline sügis-talvine kollektsioon

19 November 2014

Teksa, nahk ja militaarteema on Dieseli loomingu DNA-s ning määratlevad ka tänavuse sügis-talvise meeste ja naiste kollektsioonid. Inspireerituna modernsest ja looduslikust maailmast, viib kunstiline juht Nicola Formichetti brändi rõivad Dieseli signatuuridega uuele tasandile, mis on omapärased ja jõulised, ent üldsuse jaoks kantavad.

Formichetti kirjeldab kollektsiooni järgmiselt: “Sel hooajal tahtsin avastada Dieseli teist poolt, mis on lustlik ning natuke irooniline – ta on väga vaba hingega. Ma kujutlesin seda, kes me oleme: modernsed rändurid, kes reisivad ümber maailma ning külastavad erinevaid muusikafestivale nagu Coachella ja Glastonbury.”

Tutvu Dieseli inspiratsiooni ning toodetega allpool:

Dieseli naiste kollektsioon

Dieseli meeste kollektsioon

Naiste kleit

Meeste jakk

Diesel käekott