Toggle navigation

Desigual -ütle midagi ilusat

25 Märts 2015

Desiguali kollektsioon tekitab positiivsete emotsioonide ahelreaktsiooni. Just nii spontaansed ja lõbusad on kevaduvised rõivad. Jäädud on juba Desigualile omase rõõmsa casauli stiili juurde, kus suurt rõhku pööratakse detailidele. Mugavad kangad ja erinevad pildid ning mustrid tõstavad iga Desiguali rõiva kandja tuju. Just selle poole ka püüeldakse!

Ka selgi hooajal on brändil sõnum, mida soovitakse edastada kõigile – Ütle midagi ilusat! Nii on loodud kollektsioon justkui sõnumikandjaks ning annab võimaluse läbi rõivaste anda edasi ilusaid ja ainult häid sõnu ning emotsioone. Kevad-suvi 2015 kätkeb endas teemasid Vahemerest Hawaii ning Aafrikani, mis kõik toovad endaga kaasa suvist värskust ja meelerahu. 

Desiguali selle hooaja näoks on Kanada modell Winnie Harlow. Tema kaasamine kampaaniasse tuli brändi jaoks imelisel ajal, sest Winnies nähakse modelli, kes alati särab on rõõmus ning kes ei karda erineda massist. Täpselt nagu Desigualgi!