Toggle navigation

Calvin Klein kevad/suvi 2015

02 Aprill 2015

Meeleolukas, mänguline ja veidi ulakas - nii tutvustab ennast Calvin Klein Jeans sel hooajal. Aukohal ja põhifookuses on Ameerika noortekultuur. Väljendatakse individuaalsust ja sooliste rollide mängu, sest palju pööratakse rõhku just unisex-ile. Tänavastiilis on tunda sportlikku, atleetlikku ja urbanlikku hõngu. 

Calvinkleinilik hoiak on garanteeritud ka sel hooajal. Teksa on kulutatud, pestud ning kasutatud minimalistlikku õmblust. Silmapaistvaks on provokatiivsed tekstuurilised kombinatsioonid nagu poolläbipaistev nailon ja metalli imitatsioon.  Värvitoonidest on tähtsaimal kohal luitunud must, pleegitatud sinine, tsemendi hall ja puhas valge, mida saadab kuldroosa. Nostalgiat leiab ikoonilise 90.ndate Calvin Kleini logo tagasi tulekus, mida kevadsuvises kollektsioonis kasutatakse palju. Logo tagasitulekut näeb nii boyfriend stiilis t-särkides naistele kui ka laiades meeste Calvini t-särkides. Sama kehtib ka aluspesu kohta.

Calvin Kleini esindavad sel hooajal ülemaailmne superstaar Justin Bieber ning supermodell Lara stone. 

#mycalvins
Shoppa siin