Toggle navigation

Uus Dream on kohal ja toob teieni kevadist inspiratsiooni

08 Aprill 2015

Kevadsuvine hooaeg on möödunud Denim Dreami esimese rõivakollektsiooni tähe all. Kollektsiooni nägudeks on sellel hooajal Liis Lemsalu, Birgit Õigemeel ja Eda-Ines Etti. Just nemad on olnud ajakirja Dream kaanestaarid ka minevikus. Nüüd Denim Dreami rõivakollektsiooni poodidesse jõudmise puhul on lauljatarid taas Dream kaanel, kuid seekord koos.  

Seekordses Dream ajakirjas leiab põnevat moeinspiratsiooni. Jagame moenippe, saame tuttavaks Londoni tippadvokaadi ja moekuninganna Amal Clooneyga ning räägime aluspesu ajaloost. 

Lisaks leiab ajakirjast Denim Dreami erinevate moebrändide fotosessiooni, mis tehtud restoranis NOA. Sellel korral on rõhku pandud kvaliteetaja veetmisele. 

Kõigele eelmainitule lisaks leiab ajakirjast veel palju-palju huvitavat, kuid selle avastamise rõõmu jätame teile. :) Kõikidele püsiklientidele jõuab ajakiri Dream koju juba peatselt. Mõnusat lugemist ja veel paremat kevadet!