Toggle navigation

Lemongrass House nüüd Eestis

11 November 2015

Tais käsitööna valminud naturalaasete ja värskete loodusspaa-toodete kaubamärk Lemongrass House avab Tallinnas esimese esinduspoe Põhjamaades.

Homme, 12. novembril avab Solarise Keskuse 1. korrusel uksed Põhjamaade esimene Tais tuntud loodusspaa-toodete kauplus. Esindatud on käsitööna valminud spaatooted kogu perele pakkudes šampoone, dušigeele, näo- ja kehahooldustooteid, eeterlikke- ja massaažiõlisid, seepe ning erinevaid taimeteesid.

 “2015. aasta veebruaris puhkasime perega Tais Phuketis. Olin kuulnud Tai meeliülendava lõhnaga  sidrunheina kehahooldustoodetest ja lootsin neid ka ise proovida. Tundsin suurt rõõmu, kui leidsin suures koguses sidrunheina tooteid kauplusest Lemongrass House. Eriti üllatas mind nende toodete tõeliselt naturaalne koostis, värskus ja lummav lõhn. Olin esimesest silmapilgust Lemongrass House toodete fänn. Tekkis soov see unistus koju kaasa viia,“ meenutas Põldma Kaubanduse AS juhatuse esinaine Maile Põldma.

Lemograss House siseneb Baltimaade turule läbi ametliku esindusõiguse saavutanud ettevõtte Põldma Kaubanduse AS-i, kes on Denim Dream kauplusteketi omanik ja teiste maailmakuulsate rõivabrändide maaletooja.

Peatselt on võimalik Lemongrass House tooteid osta ka Denim Dreami e-poest. 

 

Kohtume Lemongrass House kaupluses juba homme Solarise Keskuse I korrusel.