Toggle navigation

Inspiratsioonist

02 September 2014

Minu jaoks on inspiratsiooni alge energia, mida loomingulised inimesed üksteisega jagavad, nakatades sellega ühtlasi ka publikut. Sarnasest kogemusest on mulle meelde jäänud kustumatu mälestus, mille võin nimetada paljude järgnevate loometööde allikaks.

Minu tõukemoment rõivakunsti maailma algas hetkest, mil kohtusin väga andeka Norra pianisti ja helilooja, Aksel Kolstadiga. Olles tema kontserdil Sagadi mõisas ja kuulates tema mängu, tundsin selles tõelist sisemist põlemist. Hiljem temaga rääkides tuli idee korraldada Estonia saalis kontsert, kuhu Aksel valis välja esitatavad muusikateosed ja mina maalisin muusikast saadud emotsioonide mõjul illustratsioonid enda disainitud kleitidele. 

Tundsin, et sellest kogemusest saadud energia inspireeris mind looma.