Toggle navigation

Kadri Kirss - Denim Dreami meestemoe disainer

14 Aprill 2015

"An open heart is an open mind."  Dalai Lama

Alates selle aasta algusest töötab Denim Dreami rõivakollektsiooni kallal meestekollektsiooni disainer Kadri Kirss. 

Kadri on pärit Tartust ning tema tee moeni on olnud käänuline. Arstist ema ja ettevõtjast isa toetasid esialgu praktilisemat erialavalikut. Elu viis moedisaineri teed siiski loovuse juurde. Kadri leiab, et igaühes tuleb leida omad voorused ja tugevused. Denim Dream on disaineri silmis oma tugevust tõestanud ning ta leiab, et kogemus tuntud brändide turunduse ja müügi valdkonnas tuleb kasuks kollektsioone arendades.

"Eesti mees on tegelikult väga tundlik, kuid tahaksin neid julgustada olema isikupärased, sest see ei pea tähendama mugavusest loobumist, vaid peaks seda just juurde looma," julgeb Denim Dreami meestemoe disainer Kadri väita. Naise arvates on Skandinaavia tänavapilt ehe näide, kui osavalt ja stiilselt saab tosse pintsakuga kombineerida - moes jääb reegleid aina vähemaks! Kadri eesmärgiks on tagada kollektsiooni ajakohasus ja värskus, mis Denim Dreamile kaasaelajaid ja fänne juurde tooks. Naine loodab, et eestimaine ambitsioonikas denimbränd nooruslikule ja kvaliteeti hindavale mehele täidab augu siinsel turul ja kinnitab kanda ka mujal

Kuna Eesti mehed eelistavad klassikat, siis ei saa sellest faktist kuidagi mööda vaadata. Kadri soovib kollektsiooni lisada skandinaavialikku sportlikkust ja funktsionaalsust, isikupäraseid detaile ning mängida materjalide kooslusega. Inspiratsiooniks on mehised betoon, metall ja puit. Lisaks ammutab Kadri inspiratsiooni 50ndate Skandinaavia mööbli ja interjööri disainist. 

Denim Dreami meestekollektsiooni on oodata selle aasta sügishooajast.