Toggle navigation

Denim Dreami meestekollektsioonist

27 August 2015

Sel hooajal jõuab müügile ka Denim Dreami meestekollektsioon. Antud kollektsiooni puhul võiks öelda, et rikkus peitub detailides. Meestekollektsiooni disainer Kadri Kirss on inspiratsiooni ammutanud betoonarhitektuurist, skandinaavialikust interjöörist ja sealsest sport-chic stiilist, samuti Eesti loodusest ja loomadest, mis kajastuvad eriti elavalt T-särgi printides. Kollektsioon keskendub kõrgekvaliteetsetele ja mehelikele triiksärkidele, mida saab kanda nii pidulikel puhkudel koos lipsuga kui ka kasuaalsemalt ja miks mitte ka T-särgi peal. Easy to dress up and down!

Rõhk on naturaalsetel kangastel. Kuna moes on geomeetria ja mikromustrid, on see ka meestekollektsiooni läbivaks teemaks. Särkidele lisavad vürtsi kontrastsed detailkangad ja miniatuursed ruudud, triibud, rombid eri värvikooslustes, mis muudavad särgid mitmedimensiooniliseks. Sama teema kandub edasi pintsakutele. Mustreid tasakaalustavad minimalistlikud püksid, ühevärvilised kudumid ning sportlikud sulejoped.

Allpool Kadri Kirsi inspiratsiooni killukesi: