Toggle navigation

Première Vision Paris

07 August 2015

Kaks korda aastas kutsub Pariis teadlikke moeloojaid messile. Just siis on toimumas Euroopa suurim kanga- ja tekstiilimess, kus esindatud on oma ala parimad. Staadioni suurusesse kompleksi tuleb igale üritusele kohale vähemalt 35st erinevast riigist kuni 750 kaupmeest, firmat ja esindust, kes kõik oma parimaid toodanguid näitavad. Iga mess on üks aasta jooksvast moest ees ehk kevadel toimunud Première Vision Paris’l uudistasid Denim Dreami saadikud juba järgmise ehk 2016. aasta moode ja kangaid. Kohal käiaksegi inspiratsiooni ja ideid ammutamas, kontakte loomas ning mis kõige tähtsam – uue kollektsiooni jaoks infot, kangaid ja tekstiile kogumas. 

Erinevate kangaste, tekstiilide ja muu esindajate boksid.

Igal messil kuulutatakse välja ka hooajavärvid.

Võib öelda, et Première Vision Paris on kindlasti üks kohtadest, kus otsustatakse, mis on järgmisel hooajal moes.