Toggle navigation

Võti uude hooaega

21 August 2015

Sügistalvises Denim Dreami kollektsioonis on palju erinevaid toone ning graafikat. Üheks läbivaks teemaks on VÕTI. Seda kujundit on võimalik leida nii kollektsiooni riidel, millest tehtud kleidid ja pluusid kui ka lihtsalt puhta sümbolina. Nimelt on võti kollektsiooni läbivaks teemaks ning see ripub pea iga Denim Dreami kollektsiooni rõiva küljes. Lisaks sellele on sügistalvistel riietel lillemotiive ning liblikaid, kuid seda sumedas ja hooajale sobilikus kontekstis.

Liblikate ideeni jõudis Svetlana Dubai reisil. Sealses maailma suurimas kaubanduskeskuses jäid disainerile eriliselt silma lae all rippuvad suured liblikad, mida tuul hellalt paitas ning need niimoodi liikuma pani. Dubai ja Itaalia reiside sümbioosina ongi tekkinud uue hooaja kollektsioon, kus värvid on puhtad ja jooned kindlad. 

Dubai imelised värvid

Tuule abil lendavad Liblikad Dubai Mallis

 

Dubai Malli inspireerivad vaatamisväärsused

Denim Dreami kollektsiooni VÕTI