Toggle navigation

Denim Dreami kevad-suvi 2016 kollektsioon

01 Märts 2016

Denim Dreami uus kollektsioon

 

Millest inspireerituna on kollektsioon sündinud?

 

Denim Dreami uus kollektsioon on inspireeritud Eesti suvest – linnulaulust, silmipimestavast päikesetõusust mere kaldal, hommikusest kastemärjast ning värviküllusest looduses. Kollektsiooni märksõnadeks on naiselikkus, elegantsus, isikupärasus ja graatsilisus. Loomisel olen ma enda silmis kujutanud eneseteadlikku, aktiivse eluviisiga naist, kes hindab kvaliteeti, mugavust ja ilu.

 

Kuidas nägi välja kollektsiooni loomeprotsess?

Loomeprotsess algas Premier Vision messil kangaste valimisega, mis toimus eelmise aasta septembris ning kollektsiooni saime valmis selle aasta veebruaris. Kui mõelda protsessi peale, siis minu jaoks oli kollektsiooni sündimine väga huvitav – esialgsed ideed arenesid pidevalt edasi ning lõpuks valisime suurepärase materjali – värviküllad, lillede-lindude mustriga kangad. Kogu kollektsioon on väga kandjasõbralik, palju kasutasime trikotaaži, lendlevat ja romantilist kangast, millele lisasime silmapaistvust kuldsete detailide, lukkude ning omapäraste läbilõigetega.

 

Millised plaanid on tulevikuks?

Praegusel hetkel on meie meeskonnas just kui uus hingamine – disainer Kadri Kirss tegeleb Favourites liiniga, mis on esindatud ka meie uues kevad-suvises kollektsioonis. Lisaks on sügisel oodata Denim Dreami moedisaineri konkurssi võitnud Susanna Petersi loomingut. Põnevusega ootan ka sügis-talvise kollektsiooniga alustamist – värskelt Pariisi messilt saabununa on mul nii palju huvitavaid ideid, mida sooviks realiseerima hakata. Ühte ma tean, talvel loovad kontraste sinine, punane ning must. 

 

Svetlana Puzorjova

Inspiratsioonipildid