Toggle navigation

Modellid jäävad töötuks?

31 Oktoober 2011

   Tähtsaimate moe- ja ilufirmade viimaseid kampaaniad vaadates tundub, et Hollywoodi staarid hakkavad jälle modellidelt leiba ära võtma. Ja firma hooaja (või mitme hooaja, kui hästi läheb) reklaaminäoks olemine on modellibisnessi kõige tulusam osa. Kuid uute värskete avastuste (loe: ebamaiselt ilusate modellide) asemel võib sel hooajal esindusnägude hulgast leida näiteks Natalie Portmani, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansseni, Emma Watsoni, Diane Krugeri ja Megan Foxi. Võibolla tundub suurtele brändidele, et nad peavad inimeste tähelepanu millegi erilisega tõmbama. Kuid kui kõik teevad sama asja korraga, ei pruugi see enam nii eriline olla. . .

Scarlett näitab Dolce & Gabbana meiki
Anne Hathaway kannab Todsi kotti

Autor: Karolin Kuusik