Toggle navigation

Veealune armastus

13 Jaanuar 2012

   Suvi ja mererand kuuluvad omavahel loomulikult kokku, kuid sel korral on põhjust mererannast, õigemini sügavast ookeanipõhjast ja sillerdavast veest, rääkida palju varem.
Sest pole kokkusattumus, et uues Versace kollektsioonis tantsivad seelikutel ringi merihobud, Givnechy modellid näevad välja nagu näkineiud, nii nii paljud riided on helesinised ja kõige tipuks – Chaneli moemaja dekoreeris uue kollektsiooni esitlemisel catwalk´i lausa ookeanipõhjaks. Mis veel veetrendiga kokku käib? Pikad looklevad juuksed. Läikivad aksessuaarid. Lisaks sinisele palju valget ning niiskelt kumav meik. Merepõhi pole kunagi varem nii kutsuv tundunud. . .

Autor: Karolin Kuusik

Pildid:

Versace lõbusad merihobud ja merekarbid.

Givnechy näkineiu

Chaneli veealune maailm