Toggle navigation

GUESS esitleb meestelõhna

06 Veebruar 2012

Pärast mitmeid edukaid naisteparfüüme, esitleb Guess lõpuks ka meestele mõeldud lõhna, mis kannab nime GUESS Seductive Homme. “GUESS Seductive Homme on meie esimene koostöö Coty`ga meestelõhnade alal ja meie kolmas lõhna lansseerimine sel aastal,” rääkis Paul Marciano Guess? Inc.tegevjuht ja kaasasutaja läinud aasta lõpul, mil parfüüm Ameerikas müügile jõudis. Äsja ka Eestis esitletud parfüümi luues kujutasid Firmenich`i parfümeerid Frank Voelkl ja Ilias Ermenidis ette köitvat ja mehelikku aroomi, mis demonstreeriks Guessi legendaarset seksapiili. Mees, kes kannab GUESS Seductive Homme lõhna, püüab tähelepanu oma suure enesekindluse ja intrigeeriva veetlusega.
GUESS Seductive Homme tipunoot on ootamatu, ühendades vürtsika kardemoni, ergutava mandariini ja eksootilise roosa pipra. Süda on õrn nagu mees ise sisaldades orhidee, kannikeselehtede ja rikkaliku vetiveri noote. Metsik troopiline rohi, soojust kiirgav vetiver, sensuaalsed ja maalähedased noodid annavad paraja annuse seksikat elegantsi ning kui lõhn on täielikult avanenud võib nahal tunda sooje, võrgutavaid noote nagu ambra, sandlipuu, patšuli ja muskus.

Guess Seductive Homme on saadaval Guessi ning Denim Dreami esinduskauplustes!

Autor: Kristi Pärn-Valdoja