Toggle navigation

Võta värvid kätte!

13 Veebruar 2012

   Kui tahad oma päeva rohkem värvi tuua, võid ju välja minna erkrohelistes pükstes või säravkollase pluusiga. . . või võtta käevangu ühe erksat värvi koti.  See viimane variant on ajal, mil unistame juba kevadest, kuid värvilist suvekleidikest selga ei hakka veel tõmbama, kõige kiirem viis oma garderoobile vitamiinisüst teha. Ja värviline kotike on kõige efektiivsem ka selles mõttes, et mõtle, kui palju kordi päevas sa oma kotist midagi võtad või sinna midagi paned! Nii et erksat värvi kott rõõmsutab sind terve päeva jooksul ja tore on ka see, et see silmapaistev aksessuaar on sel kevadel tõeliselt moodne. Õnneks on värvilisi kotte Eestis suur valik – mine vaata Guessi poodi!

Autor: Karolin Kuusik

Pildil – Guessi kevad-suvine aksessuaaride kampaania