Toggle navigation

Raamaturiiul ja tulevane vintage

13 Aprill 2012

Peamiselt kantakse fotosid kallimast ja perest ning meeldivatest puhkusereisidest rahakoti vahel.

Kui sooviksin üht fotot endaga kaasas kanda, siis paneksin ta hoopis prossile, nagu seda on teinud Anu Konze. Tänu digitrükile saab fotodega ka kangast kaunistada ja kindlasti ei mõtle ma siin seda, mida tehakse t-särgi poes. Vaid hoopis Zero + Marija Cornejo raamaturiiuli pildiga kleiti 2011 aasta sügiskollektsioonist. Ka imelist Pariisi ja Londonit meenutaksin kõige meelsamini kleidiga Moschino Cheap and Chic kleitidega möödunud sügisest.

Eelmise hooaja kleiti võib nimetada moest läinuks, aga kümne aasta pärast saab sellest hinnaline vintage. Samamoodi nagu lähevad pildid möödunust meile järjest kallimaks. 

Autor: Marta Konovalov