Toggle navigation

Tennisepaariga puhkuselainele

12 Juuni 2012

Peagi saabuv suvi tähendab paljudele seda imelist ja kauaoodatud puhkust. Miks siis mitte iseendaga koos lasta puhkusele ka oma jalakesed ja otsida välja üks vana hea tennisepaar. Eriti soovitatav on see neile kontorikaunitaridele, kel eelmisest sügisest saati kõrged kontsad all olnud.

Ja kes liiga poisilikuks muutuda ei taha, võib näiteks proovida hetkel maailmamoes laineid löövat, esialgu natuke ootamatut, kuid pikemal vaatamisel lausa omamoodi võluvat trendi – mugavaid tenniseid koos millegi naiselikult armsaga. Nii saad lasta valla oma tütarlapselikkuse ja ilmuda suvepeole hoopis tennisepaari ja oma lemmiksuvekleidiga!

Kel aga mure, kust sobivaid tenniseid leida, on oodatud uudistama DenimDreami kauplustesse.

Pildid: weheartit.com

Autor: Aljona Sokolovskaja