Toggle navigation

Tunnustus andekatele ja stiilsetele

13 Juuni 2012

   Kas tead, kes on hetke kõige kuumemad nimed moemaailmas? Kaua pole vaja nuputada, sest juuni alguses jagati välja selle aasta CDFA Fashion Awards moeauhinnad. Parimad naisterõivaste disainerid on Ashley ja Mary-Kate Olsen (nende bränd The Row on totaalne hitt) ja parim meesteriiete disainer Billy Reid. Aasta moeikoon ei tule mitte kellelegi üllatusena – õigupoolest on see mees auhinda väärt absoluutselt igal aastal. Johnny Depp ei järgi moodi, vaid on omal lohakal ja ükskõiksel moel lahe ja inspireeriv. Kuid kõige parem uudis viimasena – auhinna elutöö eest sai Tommy Hilfiger, kes on tõesti palju tööd teinud selle nimel, et kogu maailm saaks kanda stiilseid ja mugavaid riideid.

Autor: Karolin Kuusik

Tommy Hilfiger CDFA Moeauhindade jagamisel  4. Juunil. Foto Noah Emrich