Toggle navigation

Moeblogija eeskujul

18 Oktoober 2012

Kuigi moekaid sündmusi ja ohtraid moekollektsioonide esitlusi seisab ees peagi meilgi – oleme maininud juba FIBITit ja kaugel ei ole ka selleaastane Tallinna Moenädal – siis kaugel maal Ameerikas sai vahepeal kokku pandud üks teistmoodi huvitav looming.

Nimelt disainis brändile Guess by Marciano kollektsiooni ei keegi muu kui moeblogija. Jutt käib Rootsist pärit, aga aastatega üheks kuulsaimaks moeblogijaks tõusnud Elin Klingist, kes on tegelikult varemgi tuntud moebrändiga koostööd teinud. Seekord haaras ta aga kinni Guessi pakkumisest ja peagi-peagi saab avalikuks ka kogu kollektsioon. Vaadates neid kahte esimest avalikustatud reklaamfotot, ja tegelikult ka Elini enda põhjamaist stiilitunnetust, ei jää meil üle muud, kui seda päeva vägagi oodata.

 
Autor: Aljona Sokolovskaja