Toggle navigation

Guessi uues kevadkollektsioonis valitseb teksa koos sensuaalse valge pitsiga!

07 Aprill 2013

Ameerika tuntud elustiili kaubamärk GUESS tõstab oma värskes kevad-suvises kollektsioonis aukohale klassikalise teksa, mille muudavad üdini naiselikuks luksuslikud pitsdetailid ja mustrid.

GUESS, kui maailma tuntud kvaliteetsete teksade kaubamärk, on võtnud eesmärgiks tuua moodi tagasi denim-on-denim stiil. Viimast on näha läbi terve kollektsiooni ja seda nii traksipükstes, šortsides, korsett-toppides, jakkides kui ka lihtsates seksikates teksades.

Teksade kõrval on kollektsiooni pehmem pool täis pehmeid pastelseid toone, romantilisi pitskangaid, heegeldatud lilli ning sulgi, mis sobivad ideaalselt sooja kevadesse ja ilusasse suvepäeva. Sensuaalsust lisavad erinevad mustrid vallatutest täppidest kuni isikupäraste ruutudeni.

GUESSi üdini naiselik ja luksuslik joon hõlmab ka silmapaistvad käekotte, jalanõusi ja aksessuaare. 

Guess teeb 07.04-13.04 iga 150eurose ostuga kingituse! Kampaania kehtib 07.04-13.04 või kuni kingitusi jätkub! Guessi esinduskauplused asuvad Tartus Tasku Keskuses, Viru Keskuses ja Rocca Al Mare Keskuses.