Toggle navigation

Selle sügise lemmikmantlid

29 Oktoober 2014

Sel hooajal on sügisgarderoobi vaieldamatud lemmikud puuvillased, villased, karus- ja lambanahast mantlid. Moelavasid troonivad 90ndate algusest inspireeritud laiad ja lihtsad siluetid, maksipikkused ja boyfriend lõiked. Detailidest torkavad silma suured ja karvased kraed ning põnevad aaskinnitused, mis iseloomustavad tänavust jätkuvat etno trendi.

Moes on rahvuslik trend, kus kohtuvad rikkalikult dekoreeritud rahvuslik stiil ja linlik etno. Folklooriteemast inspireerituna kohtame catwalk'il rustikaalset ilmet reljeefsete mustrite ja tikandite vormis.

Tule leia oma selle sügise lemmikmantel e-poest: www.denimdream.com

Allpool valik stiilinäiteid.

Fotod: Burberry Prorsum, Saint Laurent, Dior, Missoni.

Tommy Hilfigeri mantel haagistega

Tommy Hilfigeri lambanahast mantel

Desiguali mantel

Tommy Hilfigeri mantel