Toggle navigation

Esimene Denim Dreami teksakollektsioon

27 Märts 2017

Paljudel meist on jutustada oma lugu esimestest teksapükstest. Nii ka Põldma Kaubanduse ettevõtte omanikul Heinar Põldmal, kelle nooruspõlve aegadel oli teksa veel defitsiit ning kes õmbles ise omale esimesed teksapüksid. Heinar Põldma on unistanud oma isiklikust teksabrändist alates ajast, mil Põldma Kaubandus avas 90ndatel esimesed Lee Cooperi kauplused Eestis, kus müüdi teksapükse tuntud brändidelt, nagu Lee, Diesel ja Wrangler. 

Täna, rohkem kui 20 aastat hiljem, on see unistus täitunud – tuleme esmakordselt turule oma esimese teksakollektsiooniga Denim Dream Jeans. Põhjus on lihtne – teksad on tänapäeva inimese garderoobi lahutamatu osa. Nii võttis ka Denim Dreami meeskond vastu tõelise väljakutse luua oma esimene trendikas ja isikupärane teksakollektsioon. 

Teksakollektsiooni loomisel võtsime arvesse meie klientide ootusi, soove ja erinevad kehatüüpe, et Denim Dreami teksapüksid oleksid sobilikud igale kliendile ja maitsele. Erilist rõhku pöörasime mugavusele ja seadsime eesmärgiks, et Denim Dreami teksapükstes liikumine oleks võimalikult vaba ja mugav. 

Aegade algusest, mil teksa loodi, oli kõige olulisemaks märksõnaks teksapükste vastupidavus, kuid täna on üha enam hakatud hindama nende juures mugavust, lõikeid ja teisi omadusi. Nii on kvaliteetsed teksad figuuri rõhutavad ja vormivad, jalgu pikendavad, salendava efektiga jpm. Kangad, mida teksapükste puhul kasutasime, on pehmed ja elastsed, sisaldades elastaani, mis lubab kandjal mugavalt ja vabalt liikuda. Sel teekonnal on meie suurimateks eeskujudeks olnud maailmakuulsad teksabrändid. Suurest valikust ning detailideni viimistletud Denim Dreami teksakollektsioonist peaks leidma iga klient omale sobiva teksapaari. Valikus on nii kurvikust lisavaid kui ka figuuri salendavaid ning toetavaid teksaseid. Olgu öeldud, et madala värvliga teksad on minevik! Denim DreamiDreami teksad on keskmisest kõrgema värvliga, rõhutades naiselikku figuuri.