Toggle navigation

Denim Dream by Svetlana Puzorjova

22 August 2014

Tee kunstimaailma algas minu jaoks juba lapsena, kui vanemad panid mu 6aastasena kunstikooli. Aja jooksul olen aru saanud, et minu jaoks on kõige südamelähedasem riidedisain, mille juurde tõid mind isiklikud kogemused ja harjutamine.

Suhtun riidedisaini kui kunstivormi ning arvan, et pole oluline, millises valdkonnas kunstnik tegutseb - maalib, loob muusikat, teeb skulptuure või kokkab. Kunsti loomisega on tegu ainult siis, kui tegija loob seda kire, armastuse, pühendumuse ning sisemise põlemisega.

Selle aasta alguses sain väga huvitava koostööpakkumise Denim Dream meeskonna poolt, mis on minu jaoks unikaalne võimalus viia minu disainivormid palju rohkemate inimesteni. Mulle valmistab siirast rõõmu, et selle koostöö tulemusel, saab see kollektsioon kättesaadavaks nii paljudele inimestele. Südame teeb soojaks, kui näen mõnda inimest tänaval kandmas minu disainitud rõivaid.