Toggle navigation

Itaalia futuristlikud kangad

24 November 2014

Mõni nädal tagasi külastas Denim Dreami rõivabrändi disainer Svetlana Puzorjova Itaalia erinevaid tekstiilivabrikuid, et otsida materjale 2015 aasta sügis-talvise kollektsiooni jaoks.

Ta kirjeldab, kuidas eriti populaarne on moemaailmas viimased paar aastat olnud erinevad neopreeni kanga variandid ning 3D kangad. Neopreeni peamine funktsioon on maht ja kuju. Sellest materjalist looduna saavad elu ka kõige ebatavalisemad siluetid ja vormid.

Svetlana lisab, et praegusel ajal on väga moes erinevad 3D-efekti loovad kangad, mille visuaalne mõju luuakse pealispinna kangast. See koosneb kahest kihist: pehme alumine kiht ja pealmine kiht. Liikumisel muster nihkub põhivõrgu suhtes ning seeläbi loob vaadates erilise 3D-efekti.

Allpool mõned kanganäited.

3D kangad

Neopreen kangas

Tekstiilivabrik Itaalias